12 Ocak 2011 Çarşamba

BEDAVA 5 TANE KÖPEK


BU BEDAVAYI ALMAK İÇİN ÖNCE http://webwarper.net/ww SİTESİNE GİDİN BOŞLUĞA stardoll.com YAZIN ÜYE GİRİŞİ YAPIN VE BOŞLUĞA SIRAYLA(NOT: HER SAYFADAKİ KÖPEK RESMİNİ BULUN VE TIKLAYIN DAHA SONRA KÖPEĞİN ÜSTÜNDE ÇIKAN YAZIYA TIKLAYIN)
1-http://www.stardoll.com/en/magazine/
2-http://www.stardoll.com/en/search/
3-http://www.stardoll.com/en/help/
4-http://www.stardoll.com/en/user/
5-http://www.stardoll.com/en/dolls-games/ YAZIN KÖPEKLERİ BULUNCA BEDAVALAR EVİNİZE GELİCEK.ARKADAŞLAR BE DAHA ALAMADIM AMA BU ŞEKİLDE YAPILIYORMUŞ. YAPABİLEN VARSA LÜTFEN YORUM YAZSIN.

6 yorum:

  1. canım bende yapamadım :( yapsaydım siteme yazacaktım

    YanıtlaSil
  2. yhapamadmm...yardm edrmisin? (i_r_e_m_166)

    YanıtlaSil
  3. Cnm Olmuyo Yha ..Keşke Olsaydı...

    YanıtlaSil
  4. ben yaptım 1 tane köpek geldi öbürküler sanırım ss liler için veya paralı olabilir tam bilmiyorum :aay_514

    YanıtlaSil
  5. Stardoll bir çok bedava ve paralı köpekleri etkin hale getirmiş. Starplazadan satın almak için buraya tıklayın. Bir tane de bedava köpek var. Onu almak için buraya tıklayın. Ayrıca http://webwarper.net/ww/adresine gidip çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/en/campaigns/beverlyhillschihuahua2/ linkini yazıp entere basıp açılan sayfada üyelik girişi yaparsanız bir tane daha bedava köpeğe sahip olacaksınız.
    princes_erbos

    YanıtlaSil
  6. Stardoll bir çok bedava ve paralı köpekleri etkin hale getirmiş. Starplazadan satın almak için http://www.stardoll.com/en/starplaza.php?startItemIds=30187 adresine gidin orda büyük bir köpek var 0 normal üyeler içindir ayrıca http://webwarper.net/ww/adresine gidip çıkan sayfadaki boşluğa http://www.stardoll.com/en/campaigns/beverlyhillschihuahua2/ linkini yazıp entere basıp açılan sayfada üyelik girişi yaparsanız bir tane daha bedava köpeğe sahip olacaksınız.
    princes_erbos

    YanıtlaSil